Fudbal

M. Ž.

23. 01. 2021. 17:14 0

TANDEM OPET RADI Golčina Kostića, strelac i Jović (VIDEO)

Srpski reprezentativac Filip Kostić postigao je fantastičan pogodak u pobedi Ajntrahta protiv Armenije Bilefild (5:1), dok se u listu strelaca upisao i njegov zemljak i povratnik u redove nemačkog bundesligaša Luka Jović.

Kostić je postigao drugi pogodak na meču za tim iz Frankfurta, a nakon izvedenog kornera, lopta mu se namestila baš onako kako je Kostić želeo.

Raspalio je sa više od 20 metara, a njegov šut, koju čuvar mreže arminije nije ni video, za tren oka zavržio je u mreži.

Luka Jović bio je na klupi od početka meča, da bi ušao u 66. minutu, a već u 75. zatresao mrežu Armenije, postigavši peti gol svog tima.

Koliko Joviću prija Bundesliga, jasno se vidi od povratka iz Reala u Frankfurt gde igra kao preporođen i postiže golove kao ranije dok je branio boje Ajntrahta pre odlaska na "Santijago Bernabeu".

Ajntraht se posle 18 kola nalazi na šestom mestu Bundeslige sa 30 bodova i na ozbiljno konkuriše za jedno od mesta koje naredne sezone vode u Evropu.

Rezultati:

Bilefeld - Ajntraht 1:5

Augzburg - Union Berlin 2:1

Bajer Leverkuzen - Volfsburg 0:1

Frajburg - Štutgart 2:1

Majnc - Lajpcig 3:2

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati