Fudbal

S. I. [ Izvor: Gazzetta.it ]

17. 01. 2021. 11:29 0

MILAN Stiže sutra Mandžukić, ali se vratila i korona u tim!

Mario Mandžukić postigao je dogovor sa Milanom i trebalo bi sutra da potpiše ugovor sa klubom na 18 meseci, ali dobru vest za navijače roso-nera pokvarila je ona o koroni jer su dvojica fudbalera Hakan Čalhanoglu i Teo Ernandez pozitivni na testu za koronavirus.

Zlatan Ibrahimović konačno će dobiti adekvatnu zamenu u napadu jer je Mario Mandžukić postigao dogovor sa upravom roso-nera, tvrde gotovo svi italijanski mediji. Ostaje da Hrvat, koji nije igrao poslednjih šest meseci od kako je napustio Al Duhail, prođe sutra uspešno lekarske preglede i da potpiše ugovor najverovatnije na 18 meseci. Mandžukić je na stolu imao i ponudu Bešiktaša...

Trener Stefano Pioli bi trebalo da dobije dobrog golgetera, a trener Crvene zvezde Dejan Stanković glavobolju više u pripremi dvomeča sa italijanskim klubom u šesnaestini finala Lige Evrope.

Međutim, glavobolju Pioliju pred sutrašnji meč sa Kaljarijem u Serijio A doneli su testovi na koronavirus. Hakan Čalhanoglu i Teo Ernandez su sasvim dobro, nemaju simptome ali su na obaveznom testu za koronavirus bili pozitivni. Odmah su prebačeni u izolaciju a cela ekipa se ponovo testirala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati