Fudbal

Direktno.rs

20. 12. 2020. 21:24 18

PRIVEDEN ZBOG KRITIKE VLASTI Koroman saslušan u policiji, pa pušten

Pripadnici MUP-a priveli su danas bivšeg reprezentativca Srbije i nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Ognjena Koromana koji je sa sinom krenuo na Jahorinu, a prema saznanjima Direktno.rs, razlog privođenja je navodno vređanje predsednika FSS Slaviše Kokeze i generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Prema našim saznanjima, policija ga je sa granice sprovela u Beograd, gde je dao izjavu u Policijskoj stanici na Makišu, nakon čega je pušten na slobodu.

Koroman je nekoliko sati čekao na granici da policija iz Beograda dođe po njega i sprovede ga u prestonicu.

Podsetimo, Ognjen Koroman je poznat kao žestok kritičar kako režima u Srbiji, tako i srpskog fudbala i čelnika Zvezde i FSS.

Pre oko mesec dana objavio je video snimaka gde je Terzića i Kokezu optužio za nameštanje utakmica u domaćoj ligi.

Kako nam je rekao Koroman, on je priveden na graničnom prelazu Karakaj. Kazao je da je došao iz Republike Srpske u Srbiju po sina i da su tri sata bili zarobljeni na prelazu kod Zvornika.

- Ostao sam šokiran, besan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta - kazao je za Direktno.rs Ognjen Koroman.

- Ne znaju ni oni sami zašto sam neprijatelj broj jedan, da li sam priveden, zbog čega ne smem da se vratim u RS. Kažu, čekaju naređenja iz Beograda, navodno će policija iz prestonice doći po mene da me ispituje. O čemu, ne znaju ni oni mada su korektni, ljubazni. Svašta sam doživeo u životu, ali ovakvu bruku nisam - istakao je.

Kokeza, Vučić... Sve je moguće u Srbiji!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati