Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

05. 11. 2020. 17:35 0

Ivica Kralj podneo ostavku!

Završena je era Ivice Kralja u Šapcu. Nekadašnji reprezentativni golman i istaknuti prvotimac Partizana podneo je u četvrtak ostavku na funkciju predsednika Mačve i tako okončao skoro šestogodišnji mandat u klubu kraj Save.

Kralj je 11. januara 2015. u fotelji prvog čoveka kluba nasledio Milovana Stepandića, u tom trenutku Mačva se borila za opstanak u Prvoj ligi Srbije, ali je uspeo da je stabilizuje, uvede u Superligu i održi u elitnom rangu četiri sezone.

Teško da će dogodine Šapčani biti deo elitnog karavana, trenutno su poslednji sa samo pet bodova i šest uzastopnih poraza, ali Kralj uverava da odluka da se povuče nije povezana (samo) sa lošim rezultatima ove jeseni.

- Posle više od pet godina vođenja kluba podnosim ostavku na mesto predsednika. Ponosno mogu da kažem da smo ispisali najlepšu istoriju Mačve. Posle 65 godina plasirali smo se u Superligu Srbije, ušli u polufinale Kupa Srbije, omasovili i organizovali Omladinsku školu. O infrastrukturi je suvišno pričati. Da bi se došlo do ovakvih rezultata potrebno je svakodnevno dosta rada i energije, što se odrazilo i na moje zdravstveno stanje - pojasnio je Ivica Kralj za Mocart sport.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati