Fudbal

Direktno.rs

31. 10. 2020. 23:14 0

Barsa razočarala, samo do boda protiv Alavesa

Fudbaleri Barselone su još jednom razočarali u Primeri, jer su u osmom kolu šampionata osvojili samo bod na gostovanju Alavesu - 1:1.

Katalonci su očekivali ceo plen na ovom naizgled laganom gostovanju, međutim na kraju su došli samo do boda, iako su prema prikazanom zaslužili više.

Jedan od glavnih krivaca za ovaj kiks svakako je golman Neto, koji je očajno reagovao u 31. minutu, mada treba biti realan i reći da ga je Pike zatekao povratnom loptom. Sve u svemu, Rioha je na kraju postigao gol za vodstvo domaćina.

Prethodno su Ansu Fati i Lionel Mesi propustili velike šanse za gostujući tim. Ronald Kuman je već na poluvremenu u igru ubacio Miralema Pjanića, ali i i Trinkaoa i Pedrija, pa je ubrzo stigao i rezultat.

Nakon što Mesi propušta još jednu dobru priliku, zatim slabo reaguje na centaršut Pjanića, u 63. minutu je Antoan Grizman lepo pogodio posle greške Alavesovog defanzivca.

Gol je došao samo minut nakon što je Žota kod domaćih dobio drugi žuti karton. Činilo se da će Barsa sa igračem više i nakon datog gola doći do potpunog preokreta, no Alaves se uspešno branio i odbranio.

Barselona je posle ovog ishoda bodovno izjednačena sa Alavesom i trenutno se nalazi na poražavajućem 13. mestu.

Za četiri dana sledi joj duel sa kijevskim Dinamom u Ligi šampiona, a nakon toga i utakmica sa Betisom u prvenstvu, što je nova prilika da se popravi bodovni saldo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati