Fudbal

Direktno.rs

29. 10. 2020. 21:22 0

"Poštujemo sve, ali se na Marakani mi pitamo"

"U Nemačkoj smo imali veoma dobro izdanje, što je i danas bio slučaj. Svaki meč u grupnoj fazi je specifičan, ali ovo je naš dom i želimo da se na Marakani pitamo za bodove", rekao je Nebojša Milošević, koji je na meču sa Liberecom menjao na klupi suspendovanog Dejana Stankovića.

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali najbolji meč ove sezone i do nogu su potukli Liberec. Na stadionu "Rajko Mitić" su slavili sa čak 5:1, a trener na ovom meču Nebojša Milošević blistao je od zadovoljstva.

- Svako ko je zvezdaš posle ovakve utakmice se oseća sjajno, igrači su odigrali fenomenalnu utakmicu. Odlično smo se pripremili za meč i momci su u velikoj meri prezentovali to što smo se dogovorili. Imali smo u prvom poluvremenu onu grešku, koja ne sme da se događa, ali ona nam je dala dodatni nivo ozbiljnosti i koncentracije. Lepo je biti deo kluba, imamo još utakmica i pokazali smo da možemo da pobeđujemo u grupnoj fazi - rekao je Milošević za RTS.

Zamenik Dejana Stankovića je istakao da će ovo biti motivacija pred meč sa Gentom, koji će crveno-beli narednog četvrtka takođe odigrati na svom terenu.

- Idemo iz meča u meč i tako se spremamo. U Nemačkoj smo imali dobro izdanje, večeras takođe, a pre duela sa Gentom imamo obaveze i u domaćem prvenstvu. Svaki meč u grupnoj fazi je specifičan, ovo je naš dom i mi želimo da se ovde pitamo za bodove. Ko god da je protivnik, respektovaćemo ga, međutim naš cilj su tri boda - zaključio je Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati