Fudbal

S. I.

27. 09. 2020. 12:28 1

IZ JERMENIJE ZA DIREKTNO.RS Čupić: Trenirali smo, Jerevan živi normalno

"Sukob je u Nagorno-Karabahu, u Jerevanu je mirno, stanje je uobičajeno, sve radi. Trenirali smo i u klubu nam niko nije rekao da se eventualno neće igrati meč sa Zvezdom u Jermeniji", za Direktno iz Jerevana kaže golman Ararata Stefan Čupić.

Jermenija je proglasila ratno stanje i opštu mobilizaciju, a izvesno je da će UEFA preispitati odluku da li meč plej-ofa za Ligu Evrope između Ararata-Jermenije i Crvene zvezde može da se igra u četvrtak na tlu zemlje u ratnom stanju. 

Stefan Čupić, golman Ararat-Jermenije ističe da je u Jerevanu potpuno mirno.

- Sukob je u Nagorno-Karabahu, u toj zoni se ratuje već 30 godina, a udaljena više od 300 kilometara od glavnog grada. Ovde u Jerevanu potpuno mirno. Rekao bih uobičajena atmosfera za nedelju, ja sam upravo sa porodicom ušao u Šoping mol, pa ćemo na ručak - prenosi za Direktno aktuelnu situaciju Stefan.

Niko u klubu nije ni pomenuo da bi meč sa Crvenom zvezdom mogao da se izmesti van Jermenije.

- Niko nam ništa nije rekao, trenirali smo normalno danas, završili pre sat vremena. Zaista ne znam u ovom trenutku kako će se celokupna situacija  odraziti na život u Jermeniji i da li će se igrati utakmica u četvrtak ili ne. Videćemo sutra kakve će infiormacije biti, ponavljam, ovde su sukobi u toj oblasti česti i zato obični ljudi ne reaguju preterano na celokupnu situaciju - kaže Čupić.

Ni u Crvenoj zvezdi još uvek nemaju nikakvu zvaničnu informaciju iz UEFA.

- Pratimo situaciju, na vezi smo sa državnim organima i UEFA - kažu zvanično na "Marakani".

UEFA če odluku o odigravanju meča doneti izvesno sutra, kad bude prikupila sve potrebne zvanične informacije i dokumentaciju, ali smo svedoci da su u prošlosti uvek izmeštali utakmice iz opasnih područja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati