Fudbal

Direktno.rs

23. 09. 2020. 16:23 0

DOBRA VEST Standard bez prvog napadača čeka Vojvodinu

Vojvodinu je danas u Liježu, a pred sutrašnji meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dočekala dobra vest jer Obi Ulare, golgeter tima nije uspeo da se oporavi od povrede i verovatno neće u 20 časova istrčati u dresu Standarda.

Belgijski tim jeste favorit ali 196 santimetara visoki napadač pravio je razliku u vazdušnim duelima i dobar deo igre kojom diriguje Cimerot svodila se na njega. Imaju u Standardu Ulareovu kopiju, takođe 196 santimetara visokog Felipe Avenatija koji će ga menjati ali on nije takvog formata iako je postigao u sezoni već dva pogotka. Zbog povreda trener Filipe Montanije ne može da računa na Maksima Lestijena, Vilijama Balikvišu i Hoakima Karselu.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović traži od igrača da budu "lavovi"  i u Lijež je doveo sledeći kadar: Vukliš, Toroman, Stojković, Saničanin, Devetak, Đurić, Bralić, Đorđević, Andrić, Kovačević, Drinčić, Đuričin, Gemović, Zukić, Bojić, Vukadinović, Mladenović, Maksimović, Čović i Mrkaić. Nema povređenog Mirka Topića a samim tim biće teže Nikoli Drinčiću da izvrši pritisak u veznom redu.

– Upoznali smo se s igrom rivala, reč je o dobroj ekipi, koju možemo da savladamo. Igra se jedna utakmica, u njoj je sve moguće, imamo kvalitet, a važno je da budemo otresiti na terenu. Pred nama je veoma važna utakmica, zaista smo pred lepom prilikom da se fudbalskoj Evropi predstavimo u najboljem svetlu i ubeđen sam da je nećemo propustiti tu priliku – izjavio je ofanzivac Vojvodine Petar Bojić.

Meč između Standarda i Vojvodine u četvrtak igra se od 20 časova uz direktan prenos na RTS, RTV i Arenasport, a sudi Austrijanac Harald Lehner.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati