Fudbal

Direktno.rs

21. 09. 2020. 13:47 0

MILOJE OKUPLJA Posle Fejse želja i Ben za 3.000.000

Vladan Milojević okuplja svoje igrače u Al Ahliju, jer posle Ljubomira Fejse koji je stigao juče od drugog oktobra očekuje i El Fardu Bena.

Napadač Crvene zvezde jeste pre nekoliko meseci produžio ugovor na tri godine ali klub mu neće stati na put za transfer kod "svog" trenera Vladana Milojevića. Klub iz Saudijske Arabije želi da se pojača za azijsku Ligu šampiona ali i novi šampionat gde je cilj napad na sam vrh, pa i preuzimanje titule od Al Hilala ako se ukaže prilika za to. Spremni su Arapi da ponude Crvenoj zvezdi tri miliona evra na ime obeštećenja što je u ovako složenoj finansijskoj situaciji prihvatljivo bez obzira što će izgubiti najefikasnijeg igrača.

Milojević želi jak kostur tima, Fejsa bi trebalo da mu drži balans u defanzivi, a tandem Ben - Marin, uz sjajnog Sirijca Al Somaha bio bi udarna igla u napadu. Ben je već jednom imao loše iskustvo sa transferom u Saudijsku Arabiju gde mu je propao posao na kraju a zbog njega nije ni bio prijavljen za prošlosezonsku Ligu šampiona.

Ipak, sada se za njega interesuje mnogo ozbiljniji klub a tu je i kao garant Vladan Milojević, poseban trener u karijeri simpatičnom čoveka sa Komora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati