Fudbal

Direktno.rs

19. 09. 2020. 14:34 3

Vranjanci teraju Vučićevog trenera iz kluba

"Vučiću, Dinamo Vranje je uz tebe", transparent je kojim su Vranjanci došli na miting podrške predsedniku Srbije u Beograd. Trener Dinama, tadašnjeg superligaša, Dragan Antić, javno se hvalio kako je prijatelj sa Vučićem i njegov veliki fan i da će mu on pomoći da taj klub postigne što bolje rezultate. Godinu i po posle, Dinamo se nalazi na začelju Prve lige, a kontroverzni trener je na izlaznim vratima kluba.

Naime, jutros su u Vranju, Dragana Antića, dugogodišnjeg trenera Dinama, dočekali plakati na stadionu gde meštani traže njegov odlazak: "Odlazi, Antiću!", "Uništio si Dinamo!", "Koliko nas koštate tvoja deca i ti?", poruke su Vranjanaca.

SNS-ov trener je u javnosti poznat kao majstor skandala, čovek koji je zbog incidenata nekoliko puta kažnjavan od strane Fudblaskog saveza Srbije, kao i zbog krajnje neprihvatljivih izjava koje odudaraju od sportskog rečnika. Neverovatno zvuči da ga je i pored toga FSS vodio na gostovanja reprezentacije i da je i pored sankcija bio ljubimac vlasti i naše Kuće fudbala.

Građani Vranja su uputili jasnu poruku Antiću da napusti Dinamo, da se mane politike i podrške Aleksandru Vučiću.

Podsetimo, Antić je prošle godine od Fudbalskog saveza Srbije dobio 15-mesečnu suspenziju zbog optužbi za nameštanje utakmica i prozivki određenih funkcionera FSS.

Incident je napravio i u avionu kada je nakon rasprave sa stjuardesom odveden u pratnji granične policije. Trener Dinama ugrozio je i nastavak Prve lige kada je prećutao da ima koronu, a nisu mu strani ni "neprikladni istupi u medijima".

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati