Fudbal

[ Izvor: Marca.com ]

13. 08. 2020. 10:43 0

U Atletiku svi negativni na testu u Lisabonu

Lakše se diše, rekao je trener Atletiko Madrida Dijego Simeone posle dopisa medicinske službe UEFA da niko od testiranih iz tabora španskog tima nisu pozitivni na koronavirus u Lisabonu. Večerašnji meč protiv Lajpciga u četvrtfinalu Lige šampiona će se igrati.

Šime Vrsaljko i Koreja su ostali u Madridu jer su imali pozitivan test u petak, a negativan u ponedeljak. Prekjuče, po dolasku u Lisabon na večerašnji meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Lajpciga, cela ekipa Atletika se ponovo testirala.

Zabrinutost je postojala jer da je neko od igrača imao pozitivan rezultat cela ekipa bi morala da ode u karantin a onda bi UEFA možda odlučila da se meč ne igra ui Lajpcig poslala u polufinale na megdan PSŽ bez borbe.

Na kraju priče, ako Atletiko uđe u finale, Korea i Vrsaljko mogu da traže od UEFA da naknadno dođu uz dva negativna testa i zaigraju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati