Fudbal

S. I.

12. 08. 2020. 16:35 0

GOTOVO Makeda konačno stiže u Zvezdu

Više nema dileme, Federiko Makeda pojačaće Crvenu zvezdu. Italijanski napadač prihvatio je odavno ponušene uslove srpskog šampiona, sa Panatinaikosom je takođe postignut dogovor tako da će Dejan Stanković do kraja nedelje dobiti veliko pojačanje.

Ovu vest je objavila i italijanska štampa a suštinski Crvena zvezda je već neko vreme bila sigurna da će završiti posao jer je nekadašnji igrač Mančester junajteda prelomio da neće u Aziju već samo na Marakanu. Izazov su mu Liga šampiona i kvalitet tima koji je Zvezda dobila dolascima Alaksandra Kataija i Gelora Kange.

Makeda će u Beogradu zarađivati 50.000 evra mesečno, imaće odlične bonuse za uspehe, a Panatinaikos će dobiti 400.000 evra i dobar procenat od dalje prodaje.

Dolaskom Makede dvojica od trojice napadača Ričmond Boaći, Milan Pavkov i Tomane trebalo bi da napuste klub. Portugaalc Tomane je povredio i list noge pa ga neće biti protiv Spartaka iz Subotice, a možda se oporavi za Europu. Boaći je zdrav, trebalo bi konačno da se pojavi na terenu, dok Pavkov zbog operacije kosti lica još uvek nema dozvolu lekara da udari loptu glavom. 

Kad je reč o odlascima, Zvezda je Slovaka Erika Jirku pozajmila španskom Mirandesu sa pravom otkupa, za Branka Jovičića se interesuje Ural, a Mateo Garsija može u Olimpijakos samo za 2,2 miliona evra. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati