Fudbal

M. Z.

02. 08. 2020. 17:10 0

Ostao sam, poljubio teren i oprostio se od kluba (VIDEO)

Italijanski fudbaler Đakomo Bonaventura je posle šest godina napustio Milan, a poslednji meč je odigrao sinoć, kada su roso-neri savladali Kaljari na svom stadionu sa 3:0. Nakon što je sudija odsvirao kraj, Bonaventura se na dirljiv način oprostio od velikana sa "San Sira".

Bonaventura napušta Milan jer mu klub nije produžio ugovor, a sve je dobilo emotivnu notu jer je Bonaventura posle meča sa Kaljarijem ostao sam na centru. Sedeo je na stadionu, poljubio je teren i tako se emotivno oprostio od Milana.

Ova slika je podsetila na scenu od pre dve godine kada se Andres Inijesta opraštao od Kamp Noua, mada je vrlo teško porediti ono što je Inijesta napravio sa Barselonom sa onim što je Bonaventura uradio u dresu "rosonera".

Bonaventurin poslednji meč za crveno-crne bio je u pobedi protiv Kaljarija u poslednjem ovosezonskom kolu Serije A. Rosoneri su u tom meču slavili sa 3:0.

On je u Milan stigao iz Atalante prvog septembra 2014. za pet i po miliona evra i od tada do sada je odigrao 184 utakmice, dao je 35 golova i podelio 30 asistencija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati