Fudbal

Direktno.rs

07. 07. 2020. 21:36 3

Čelsi plaća za Sergeja i 80 miliona evra!

Kakav se red stvorio pred vratima Lacija: Mančester junajted, Juventus, Milan, Pari sen Žermen i na posletku Real Madrid i Čelsi. Svi žele Sergeja Milinkovića Savića i svi su spremni da plate 70 miliona evra koliko traži gazda Kaludio Lotito i prebace tu sumu.

Italijanska "Gazeta" tvrdi da su PSŽ, Junjated i Čelsi spremni da daju na postavljenu sumu još 10 miliona evra pride na konto bonusa i da je izvesno da će srpski reprezentativac napustiti uskoro "Olimpiko".

Engleski "Ekspres" ističe da Sergej traži klub u engleskoj koji igra Ligu šampiona, a u ovom času su Junajted i Čelsi u trci za tim četvrtim mestom. Gazda kluba iz Londona Roman Abramovič pravi novi restart tima, već je platio 33,4 milioan funti za krilo Ajaksa Hakima Ziječa, a čak 53 miliona funti za Tima Vernera, špica Lajpciga. Menadžer Frenk Lampard, prema pisanju engleskih medija, napravio je mesto za Sergeja u svom novom timu i čeka rasplet u Prmeijer ligi. A, spreman je da plati i preko 80 miliona evra i pobedi konkurenciju.

Postoji i druga strana medalje, a ne zove se novac. Sergej voli Italiju, navikao se na taj fudbal i ako bi već napuštao Lacio voleo bi da ostane na Apeninima. Juve i Milan, sa druge strane, gledaju kako da smanje obeštećenje i ne žele da se utrkuju sa PSŽ, Junajtedom, Čelsijem i Realom.

Sergej na kraju bira.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati