Fudbal

Direktno.rs

06. 06. 2020. 18:19 2

ŠAMAR Partizan izgubio pred derbi u Kupu

Fudbaleri Spartaka savladali su na svom terenu u Subotici favorizovanu ekipu Partizana rezultatom 3:2 u meču 28. kola Superlige Srbije, iako su beogradski crno-beli u dva navrata imali prednost. Ekipi Sava Miloševića ostaje da izvuče pouke i psihološki se stabilizuje pred polufinalni meč Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom u sredu.

Čovek odluke bio je ni manje, ni više nego Nemanja Nikolić, Partizanov igrač koji je na pozjamici u Spartaku. On je dva puta tresao mrežu svog matičnog kluba, u 29. i 59. minutu utakmice.

Partizan je u vođstvo došao preko mladog Filipa Stevanovića u 12. minutu, a posle Nikolićevog izjednačenja, Partizanov tinejdžer je ponovo doveo crno-bele u vođstvo.

Nikolić međutim nije imao milosti prema klubu iz Humske 1, čiji je formalno član, pa je poravnao rezultat u 59. minutu, da bi za konačan ishod i veliku pobedu Subotičana mrežu Stojkovića zatresao Stefan Denković u 69. minutu meča.

Crno-beli su pretrpeli peti poraz u prvenstvu i drugi su na tabeli sa 61 bodom, dva više od trećeplasirane Vojvodine. Spartak je ostvario 13. pobedu i zauzima sedmo mesto na tabeli sa 43 boda.

Treneru Partizana Savu Miloševiću ostaje da posle neočekivanog poraza pripremi ekipu za okršaj sa "večitim rivalom" u polufinalu Kupa Srbije, koji je na programu 10. juna na stadionu u Humskoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati