Fudbal

Direktno.rs

05. 06. 2020. 08:48 16

SRAMOTA PARTIZANA Mance, Uške... I Kristijan!

Kad se obruka Crvena zvezda tako što svoj sveti crveno-beli dres sa brojem 1 preda "Kapetanu Draganu", čoveku koji je izjavio da su Đinđićeve ubice Zvezdan Jovanović i Milorad Ulemek Legija heroji, Partizan odmah uzvrati sramotom. Da ne zaostanu za večitim rivalom.

Tako se na atletskoj stazi stadiona u Humskoj, Kristijan Golubović, osuđivan zbog oružanih pljački, preprodaje droge, do akcije "Sablja" slikao u, kako "grobari" vole da nazovu svoj stadion - "hramu fudbala". 

Falio je samo lep doček uprave kluba, fanfare, crveni tepih...  

- Ne postoji bruka koju Zvezda može da priredi, da se Partizan pod okupacijom ne potrudi da parira. Zamisli pustiš ovog primata na svoj stadion. Na toj atletskoj stazi su se radovali Mance i Uške Vučićević, danas se slika Kristijan Golubović. Trebalo je da mu budale prirede neki doček - bila je samo jedna od reakcija na Tviteru.

Atletskom stazom gde su se radovale legende Partizana, od Bobeka, preko Galića, Moce Vukotića, Mancea, Mijatovića, Ilića, sada šeta Kristijan Golubović! Da Zvezdin stid zbog Dragana Vasiljkovića ne ostane sam.

Večiti rivali...

Srpski sport kojeg više nema...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati