Fudbal

Direktno.rs

02. 06. 2020. 19:51 0

"Šta će nam nacionalni stadion? Uložite u decu"

Ognjen Koroman, bivši as Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac naše zemlje, oglasio se na Fejsbuku nakon objavljivanja informacije da je poništen tender za izgradnju nacionalnog stadiona i tom prilikom je decidirano istakao da nama taj stadion nije ni potreban!

Koroman se prethodnih dana često oglašavao na ovoj društvenoj mreži, gde je ukazivao na probleme vezane za naš fudbal i sistem u Srbiji, zbog čega je ulazio u konflikt sa ljudima iz Crvene zvezde i Fudbalskog saveza Srbije, a ovoga puta je prokomentarisao i situaciju vezanu za izgradnju famoznog nacionalnog stadiona.

- Želim da se izjasnim kao sportista, bivši reprezentativac i dugogodišnji igrač našeg najtrofejnijeg kluba u vezi izgradnje nacionalnog stadiona. Nama nacionalni stadion nije potreban jer bi država uzela kredit od minimum 250 miliona evra, a za izgradnju je potrebno, kako kažu, 400 miliona evra. Žure... Tenderi i licitacija za podizvođače, to znamo. Pametnom dosta - napisao je Koroman na Fejsbuku.

Zatim je i sa sportske strane istakao zašto Srbiji nije potreban nacionalni stadion.

- Sada i sportski da objasnim... Reprezentacija igra možda 10 do 15 utakmica u godinu dana u Srbiji, a stadion od 60.000 mesta napunićemo samo ako dolaze velike reprezentacije, a to je jednom ili dvaput godišnje. Mlada reprezentacija sigurno tu neće da igra, jer ona traži manje stadione da bi bilo više publike. Bolje, ako se već uzima 250 miliona evra, kako kažu, da se taj novac da sportskim centrima da renoviraju svoje stadione - Kruševcu, Smederevu, Novom Sadu, Subotici, Šapcu, Vranju, Kraljevu, Užicu, Nišu, Kragujevcu... Da reniviramo stadione Rada, OFK Beograda, Zvezde, Partizana... Da te pare uložimo u budućnost naše dece, infrastrukture tih stadiona i boljih terena i uslove za rad, kako bi se ti stadioni sredili i dobili evropski format - naveo je Koroman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati