Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: sportsport.ba ]

01. 06. 2020. 18:16 0

Bivši igrač Zvezde ušao u istoriju BiH fudbala

Vinko Marinović je ušao u istoriju kao prvi trener koji je sa dva različita kluba osvojio Premijer ligu BiH. Prvo mu je to pošlo za rukom sa HŠK Zrinjski, a danas i sa FK Sarajevo.

Danas je na sednici Takmičarske komisije NFSBiH odlučeno da se sva takmičenja pod ingerencijom saveza, koja su do sada bila suspendovana, potpuno prekinu. Nakon što IO potvrdi odluku, bivši fudbaler Crvene zvezde moći će tako da se pohvali jedinstvenim dostignućem u fudbalu BiH.

Odlučeno je i da se zatečeno stanje na tabeli Premijer lige BiH proglasi za konačno, Sarajevu, koji sa klupe poredvodi Vinko Marinović, dodeli nova titula, a u niži rang pošalju Čelik i Zvijezda 09. 

Marinović je, naravno, prvi trener kojem je to pošlo za rukom od kada se igra zajednička Premijer liga (od sezone 2002/2003).

Viša sila htela je da i Marinović uz svoje ime upiše i još jedan rekord. Naime, radi se o treneru koji je sa najmanje utakmica vodio tim do titule, samo tri (tri pobede) na klupi Sarajeva bile su mu dovoljne za titulu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati