Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

23. 05. 2020. 17:14 0

"Ko Mrdaka nije znao... Bio je nasmejan i velikog srca"

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov potresen je i slomljen nakon što je čuo vesti da je njegov nekadašnji saigrač Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo.

Njih dvojica su bili saigrači iz Vojvodine i tada su postali izuzetno dobri prijatelji, što se može videti i po tome što je Mrdaković često delio njihove zajedničke fotografije na svom Instagramu.

Nakon utakmice koju su crveno-beli igrali sa Grafičarom, defanzivac Zvezde je saznao tužne i tragične vesti i ostao u šoku.

- Preseklo me je u stomaku kada sam pročitao, ne mogu da verujem. Baš sam privatno dobar, i ja i supruga sa njim. Upoznali smo kad je on došao u Vojvodinu, pre mog odlaska u inostranstvo. On je došao da završi karijeru, privatno smo se družili, i kasnije je na Kipru kod mene. Sa celom ekipom iz tadašnjeg sastava je ostao u odličnim odnosima. Ko Mrdaka nije znao... - rekao je Pankov za "Telegraf".

Utučeni Pankov je nastavlja u neverici da priča o proslavljenom fudbaleru.

- Nije niko mogao da kaže nešto loše za njega, bio je uvek nasmejan, velikog srca, nema kome nije pomagao. Ja se sećam da je i šakom i kapom davao, poznato je bilo da su nam kasnile plate, on je privatno iz svog džepa davao i pomagao. Ne znam da li je imao neke privatne probleme, ali nikad nije delovalo da ih je imao. Bio je vedar, nasmejan.

Pankov je spremao i svadbenu pozicnicu za Mrdakovića.

- Baš sam se spremao da ga zovem na svadbu ovih dana, pozivnicu da mu pošaljem, danas-sutra, i nikako. A poslednji put smo se videli u Nišu kad je bio, došao je da vidi malog i seli smo, popili kafu, videli smo se i došao je do mene i žene u stan - istakao je Pankov.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati