Fudbal

Direktno.rs

21. 05. 2020. 17:26 0

VRATIO SE Miha ponovo na terenu (FOTO)

Naš trener Siniša Mihajlović pridružio se treninzima Bolonje, što je objavio italijanski klub na društvenim mrežama. Vreme pauze zbog pandemije Siniša je proveo u izolaciji u Rimu, a sada se pridružio timu na pripremama za nastavak sezone.

Miha se prethodnih meseci borio sa leukemijom, a tokom te najvažnije utakmice nije odustajao od posla. Aktivno je iz bolnice vodio i pratio rad svog tima, što je izazvalo velike simpatije svih ljubetelja fudbala.

Povratak u klub na početku godine omela je pandemija koronavirusa zbog koje je morao da pređe u Rim, gde je bila manja razmera epidemije nego na severu Italije.

Sada se, posle dva mjeseca pauze, ponovo pridružio timu na treninzima, što je njegov klub obznanio na društvenim mrežama. I slike sa prvog treninga su više nego ohrabrujuće, pošto Miha, kao nekad, trči za loptom i daje pravi primer izabranicima kako treba da se hvataju u koštac sa problemima!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati