Fudbal

Milan Zarić

10. 05. 2020. 15:35 0

Može da bira: Pet velikana bi da dovede Sergeja!

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić veoma dobrim partijama pre prekida takmičenja je privukao pažnju brojnih evropskih klubova, a iako već dva meseca nema fudbala u Evropi, interesovanje giganata ne jenjava.

Sergej je bio jedan od najzaslužnijih za to što je Lacio konkurentan Juventusu u borbi za titulu u Italiji, prepoznali su to čelnici klubova, pa bi po svaku cenu želeli da ga dovedu.

Od ranije je poznato da Milinkovića Savića želi Juventus i da će sve uraditi ne bi li reprezentativac Srbije ostao u Italiji, samo u drugim bojama. Međutim, nije Juve jedini italijanski klub koji je "zagrizao", pošto isto želi i Inter, pa ostaje da se vidi da li će stopama Dejana Stankovića i Siniše Mihajlovića, koji su takođe iz Lacija stizali u Inter.

Ipak, neće italijanskim velikanima biti jednostavno da ga dovedu. Prosto, zainteresovanih strana je dosta. Još tri kluba bi da vide Sergeja u svojim redovima i sva tri dolaze za Ostrva. Tako bi visokog vezistu da dovede Mančester junajted i tako spoji njega i Matića, ali isto žele Totenhem i Čelsi.

Ostaje da se vidi da li će do rastanka Sergeja Milinkovića Savića i Lacija doći i za koju bi se opciju u tom slučaju odlučio naš fudbaler. Jedno je sigurno, ko bude želeo da ga dovede, moraće dobrano da se isprsi, jer je ranije prvi čovek Lacija Klaudio Lotito isticao da mu ne pada na pamet da proda Srbina za manje od 120 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati