Fudbal

17. 04. 2020. 14:28 0

Stadion u Užicu dobiće ime po Radomiru Antiću

Predstavnici FK Slobode iz Užica su došli na ideju da stadion na kom igraju nazovu po Radomiru Antiću.  Legendarni srpski trener je nedavno preminuo što je pogodilo fudbalski svet, a Užičane posebno imajući u vidu koliko ih je voleo i koliko im je vremena posvetio.

- On je bio izuzetno cenjen kao igrač i trener, ali i voljen kao ličnost i osoba. Smatram da stadion treba da nosi njegovo ime, jer je zaista pokazao koliko voli naš kraj, jer je slobodno vreme provodio na Zlatiboru i dosta vremena na Slobodinim utakmicama, ma u kojoj ona ligi bila - rekao je Aleksandar Jelisavčić, član Upravnog odbora Slobode.
Podsećamo, pre nekoliko dana oglasio se i pomoćnik gradonačelnika Užica, Nemanja Nešić, koji je istakao da se sprema utakmica u čast ovog srpskog trenera.

Voleo bih da vidim sve velike zvezde koje Užičani nemaju priliku da vide uživo od Kaminera, Moline, Agilere, braće De Bur do Klajverta i naravno uz naše fudbalere koji su igrali u Arfici za reprezentaciju koju je Anitić predvodio - rekao je Nešić. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati