Fudbal

Direktno.rs

01. 04. 2020. 23:31 0

Antić u izboru za najboljeg trenera Atletika svih vremena!

Srbin Radomir Antić jedan je od osam kandidata za najboljeg trenera madridskog Atletika u anketi koju je sprovela "Marka".

Iskusni trener (71) na klupi "jorgandžija" je sedeo u tri navrata - od 1995. do 1998, kao i tokom 1999. i 2000. a najveći uspeh ostvario je 1996. godine, kada je osvojio duplu krunu.

Antić je titulu na "Visente Kalderon" vratio posle 19 godina, a među glavnim igračima toga tima bili su Milinko Pantić i Dijego Simeone.

U konkurenciji za najboljeg trenera u istoriji Atletika još su Rikardo Zamora, Elenio Erera, Marsel Domingo, Luis Aragones, Havijer Agire i Dijego Simeone.

Trenutno je, posle 2.500 glasova, ubedljivo na prvom mestu aktuelni trener "jorgandžija" sa 66 odsto podrške, ispred Aragonesa (27 odsto). Antić sa Agireom deli treće mesto sa dva odsto glasova.

Srbin je inače jedinstven u svetu fudbala jer je jedini vodio sva tri najveća španska kluba - Real Madrid, Barselonu i Atletiko Madrid.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati