Fudbal

M. Z.

21. 03. 2020. 10:34 0

LONDON ZOVE Luka Jović pred selidbom na Ostrvo

Poslednji problem u kom se našao Luka Jović, koji je dobio krivičnu prijavu zbog kršenja samoizolacije u Srbiji nakon dolaska iz Španie, mogao bi praktično da znači da su mu dani u dresu Reala odbrojani. O tome bruje španski, ali i mediji u Engleskoj, koji su naveli da su se dva premijerligaša zainteresovala za reprezentativca Srbije.

"Miror" prenosi da su Čelsi i Totenhem bacili oko na nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, što nije novost jer su se isti klubovi spominjali i protekle zime.

Srbin je prošlog leta stigao u Madrid za sumu od 60 miliona evra kao jedno od najvećih pojačanja "kraljevskog kluba", ali ne pruža dobre partije. Tek dva gola i dve asistencije na 24 mečeva ne zadovoljavaju ogromne apetite navijača Reala, iako je retko dobijao priliku da počne i završi meč.

Sada se suočava i sa krivičnom prijavom u Srbiji gde nije poštovao mere samoizolacije, pa ostaje da se vidi kako će to da se odrazi na njegov status u Madridu, koji do sada nije bio najbolji.

Čelsi i Totenhem osmatraju situaciju sa 22-godišnjim napadačem, Miror tvrdi da će Jović biti i ponuđen ovim klubovima. Tako je porastao broj zainteresovanih za srpskog napadača, jer su pre londonskih klubova interesovanje za mladog špica pokazali Napoli, Milan, Arsenal...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati