Fudbal

[ Izvor: Beta ]

15. 02. 2020. 16:41 0

"Ne odustajemo od borbe za titulu"

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je njegova ekipa u prolećnom delu šamopionata dužna da pruži maksimum i da ne odustaje od borbe za titulu.

- Osećaj moj, a koliko vidim i mojih igrača je da vlada malo nestrpljenje kada je u pitanju nastavak prvenstva i to je nešto što je dobro. Verujem da smo uspeli da se spremimo dobro. Imamo dosta očekivanja kada je u pitanju prolećni deo prvenstva, ali sigurno neće biti lako, pogotovo na početku - rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

- Protivnici će biti maksimalno motivisani tako da je u ovom momentu najbitnije da probamo da te prve utakmice odigramo u što većem ritmu, koliko nam to trenutno stanje fizičko dozvoljava - dodao je Milošević.

Partizan sutra dočekuje ekipu Radnika u prvom meču prolećnog dela Super lige Srbije. Crno-beli nakon 20 odigranih utakmica imaju 44 boda i drugi su na tabeli, dok je Radnik na 13. poziciji sa 19 osvojenih bodova.

Milošević je istakao da se njegova ekipa ne opterećuje bodovnom razlikom, odnosno velikim zaostatkom za Crvenom zvezdom.

- Mi smo dužni da damo svoj maksimum i da ne odustanemo od borbe. Takođe, dužni smo i da probamo da podignemo igru na još viši nivo. Verujemo da to možemo jer smo praktično sačuvali tim iz jesenjeg dela što je retkost u našem fudbalu i to je možda naš najveći plus. Ekipa se više poznaje i verujem da ćemo neke stvari raditi lakše u prolećnom delu - rekao je Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati