Fudbal

Direktno.rs

14. 02. 2020. 10:56 0

Od "Supermenovog" tima Zvezde ni senka

Vladan Milojević, stručnjak koji je napustio Crvenu zvezdu polovinom decembra, doneo je velike uspehe klubu, budući da je dva puta igrao Ligu šampiona i osvojio dve titule. Iza sebe je imao ozbiljan tim, međutim od njega gotovo da nije ostalo ništa, jer je njegov naslednik Dejan Stanković dobrano rekonstruisao stručni štab.

Dolaskom na kormilo crveno-belih Stanković je uveo i neke korenite promene, pa su u klubu ostala samo trojica stručnjaka, koja su sa Milojevićem tvorci najvećih uspeha u postbarijevskoj eri.

Odlučio je nekadašnji kapiten, a sada strateg Zvezde, da zadrži bivšeg saigrača u reprezentaciji Nenada Milijaša, koji će mu biti pomoćnik, kondicionog trenera Ivana Vučetića, ali i trenera golmana Dušana Gašića. Usluge svih ostalih stručnjaka - nisu mu bile potrebne.

Dakle, od tima Vladana Milojevića je ostala samo senka, pa se postavlja pitanje da li niko više ne vredi od tima koji je imao ogromnih zasluga za dva plasmana u Ligu šampiona i prezimljavanje u Evropi, ali i koji je dao doprinos u osvajanju dve uzastopne titule.

Ipak, ni učešće u silnim uspesima nije bilo dovoljno da ih Dejan Stanković zadrži u svom stručnom štabu, pa se odlučio za nova imena. Doveo je pomoćnike Nebojšu Miloševića i Miloša Milojevića, kondicione trenere iz Omladinske škole Marka Vasiljevića i Nikolu Todorića, ali i dva stručnjaka iz Italije.

Tako su Stankovićev tim činili i Federiko Panonćini, čovek zadužen za fizičku pripremu igrača, ali i Vinćenco Saso, koji će analizirati Zvezdine rivale.

Nu ti nije bio kraj novim imenima u stručnom štabu, jer je Stanković odlučio da promeni i nutricionistu, pa će za ishranu prvotimaca ubuduće biti zadužen Branislav Rajić.

Dakle, napravljena je potpuna rekonstrukcija tima Vladana Milojevića, pa samo ostaje da se vidi hoće li to dati rezultata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati