Fudbal

Direktno.rs

07. 02. 2020. 09:20 0

"MESI, MESI" Sprema se NAJVEĆI ŠOK modernog fudbala

Šestostruki osvajač "Zlatne lopte" i jedan od najboljih svih vremena, Lionel Mesi, ima pravo da već na leto promeni klub, što će verovatno iskoristiti, javljaju mediji. Velikani su stali u red i polako kreću u napad na potpis Argentinca.

Najbolji fudbaler sveta, Lionel Mesi, prema navodima španskih medija razbesneo se kada je čuo da će Erik Abidal zadržati posao u Barseloni.

Francuz je nedavno kritikovao igrače zbog nedovoljno dobrog zalaganja, nakon čega je Ernesto Valverde napustio klupu, ali i sudeći prema nedavnim rezultatima, u timu postoji problem.

Kike Setjen koji je utrčao kako bi spasio situaciju, ne može da dođe do željenih rezultata, a u isto vreme mediji pišu da je Mesi koji ima do kraja ugovora 18 meseci, na pragu da obnovu istog odbije!

Čim se tako nešto pojavilo, pojavilo se i interesovanje mnogih klubova, a za sada najviše - Mančester junajteda.

Kako Argentinac za šest meseci ima puno pravo da napusti klub (jer tako piše u ugovoru), "đavoli" su spremni da mu ispune svaku želju, pa čak i pojačaju platu koja trenutno nedeljno iznosi neverovatnih milion funti.

Ipak, engleska glasila smatraju da najveću šansu i dalje ima Mančester siti koji bi verovatno dao sumanutu cifru zbog koje bi možda i ispaštao, ali on trenutno vodi na listi.

Sledi Pari Sen Žermen, Inter, podjednake šanse daju se Bajernu i Junajtedu, potom Juventusu... A onda, naravno, najmanja kvota je na to da će ostati na "Nou Kampu".

Evidentno je da će se nešto promeniti u Kataloniji i da će Mesi imati zaključak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati