Fudbal

Direktno.rs

29. 01. 2020. 17:41 0

Zvezdin remi sa Vardarom, Krstović promašio pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde su u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj remizirali sa Vardarom 0:0.

Za razliku od prvom meča sa Arkom, kada je u napadu sve funkcionisalo na veoma dobar način, trener Dejan Stanković ne može da bude zadovoljan kako je njegov tim izgledao na terenu protiv Vardara, posebno u ofanzivnom delu.

Bilo je tu mnogo grešaka u manevru, viđeno je puno pogrešnih dodavanja, pa na kraju ni rezultat za dvostrukog uzastopnog prvaka Srbije nije mogao da bude bolji.

Zvezdino prvo poluvreme na duelu sa Vardarom bilo je za zaborav, a koliko je sve loše izgledalo, svedoči podatak da je prvi udarac ka golu protivnika upućen u 28. minutu, kada je Miloš Vulić prebacio loptu preko prečke. Izostao je završni pas za Boaćija i Pavkova, a sve je to posledica grešaka u dodavanju. Grešili su Petrović i Vulić, dok su napadi po boku preko Simića i Garsije bili bezuspešni.

Stanković je mogao da bude nešto zadovoljniji igrom u drugom poluvremenu, posebno u uvodnih 15 minuta, kada je Vardar teško dolazio do daha. Imali su Makedonci mnogo sreće u 59. minutu, kada je Jovančić petom šutirao pored stative, ali i u 70. Tada je Milunović pogodio stativu.

Najbolja šansa viđena je svakako u 89. minutu, kada je Gavrić odlično prošao po levoj strani, uposlio je Krstovića, koji je u odsusnom momentu bio dekoncetrisan, pa je utakmica okončana bez golova.

Trener crveno-belih Dejan Stanković može da bude zadovoljan izdanjem Pankova, Gavrića i Borjana, dok je pravo osveženje bio mladi levi bek Konatar, koji bi u nastavku sezone mogao da bude značajan adut Zvezde.

Dejan Stanković je odlučio da u prvom poluvremenu protiv Vardara pošalje na teren sledeću postavu: Borjan, Gobeljić, Pankov, Babić, Rodić, Petrović, Vulić, Garsija, Simić, Boaći, Pavkov. U drugom poluvremenu su zaigrali: Vasiljević, Gajić, Degenek, Milunović, Konotar, Jovančić, Nikolić, Vukanović, Gavrić, Ben, Tomane

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati