Fudbal

Milan Zarić

11. 01. 2020. 18:19 0

Moćni favoriti: Čelsi brojao do tri, Junajted do četiri

Favoriti su u mečevima 22. kola Premijer lige opravdali očekivanja, pa su tako upisali ubedljive pobede. Čelsi je na svom terenu bio siguran protiv Barnliju i slavio je sa 3:0, dok je Mančester junajted bio još nemilosrdniji prema Noriču - 4:0.

"Plavci" nisu dozvolili iznenađenje na svom "Stamford Bridžu", te su se iskupiliza remi protiv Brajtona i tako su došli do druge pobede u poslednja tri meča.

Praktično je u prvom poluvremenu bilo jasno da će se izabranici Frenka Lamparda radovati, jer su imali dva gola viška. Čelsiju je prednost doneo italijanski reprezentativac Žoržinjo, koji je bio precizan u 27. minutu sa penala, da bi prednost duplirao Tami Abraham 11 minuta kasnije posle dodavanja Džejmsa.

Tačku na meč i ubedljiv trijumf londonskog kluba stavio je Kalum Hadson-Odoi, koji je u 49. iskoristio dodavanje Aspilikuete i ostavio je Čelsi na četvrtoj poziciji Premijer lige.

Milosti nije imao ni Mančester junajted, koji je na Old Trafordu demonstrirao svu moć. Ubedljivo je savladan Norič sa 4:0, a značajnu ulogu u trijumfu je imao Nemanja Matić, koji je odigrao svih 90 minuta.

"Kanarinci" nisu imali nikakvih šansi da izbegnu poraz u Mančesteru, jer su "crveni đavoli" bili prilično brutalni u nastavku meča. U prvom poluvremenu su protivniku postigli jedan gol, i to preko Rašforda, da bi se u drugom poluvremenu mreža Noriča tresla još tri puta. Pogađali su Rašford, Marsijal i Grinvud i tako su doneli ubedljivu pobedu Junajtedu.

Iznenađenje u ovom 22. kolu Premijer lige napravio je Sautempton, koji je u gostima pobedio drugoplasirani Lester sa 2:1, Everton je sa 1:0 pobedio Brajton, dok su Vulverhempton i Njukasl remizirali - 1:1. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati