Fudbal

[ Izvor: Beta ]

22. 11. 2019. 14:02 0

BORBA ZA EP Tumbaković: Lakše u finalu nego sa Norveškom

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas da je meč protiv Norveške u polufinalu baraža Lige nacija prioritet i dodao da će njegova ekipa imati lakši deo posla u eventualnom finalu protiv Škotske ili Izraela.

- Znali smo da ćemo igrati sa Norveškom, ona je u ovom trenutku prioritet i ako je preskočimo i ostvarimo ono što želimo, mislim da nas onda očekuje lakši deo posla u finalnom delu - rekao je Tumbaković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.Fudbalska reprezentacija Srbije će, ako pobedi Norvešku, u finalu baraža Lige nacija igrati protiv pobednika meča Škotska - Izrael, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Finale baraža će se igrati 31. marta, a Srbija će biti domaćin ako prođe u finale.

- Naš fokus je na utakmici u Oslu, mislim da nas očekuje jako težak posao, razgovarali smo sa ljudima iz norveškog saveza, očekuje nas 27.000 ljudi, rasprodat stadion. Oni su u jednom pobedničkom tonusu, tako se i ponašaju. Što se tiče Izraela i Škotske, mislim da nisu tog kvaliteta kao što je Norveška. Idemo, ipak, redom, prvo da završimo utakmicu sa Norveškom - dodao je selektor Srbije.On je istakao i da je velika prednost što će se finale igrati u Beogradu.

- Ako dođemo u tu situaciju, a ja se nadam da hoćemo, onda da tu utakmicu odigramo pred prepunim stadionom - zaključio je Tumbaković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati