Fudbal

M. Ž.

31. 10. 2019. 10:15 0

"PRVI OD MNOGIH" Da li gol Luke Jovića vredi 60 miliona

Konačno je to to! Srpski reprezentativac Luka Jović prvim pogotkom u dresu Reala overio je trijumf Madriđana protiv Leganesa u finišu meča (5:0).

Čekali su navijači Real Madrida, željno su iščekivali navijači Luke Jovića taj prvenac u dresu slavnog kluba. Dva puta je od početka sezone (jednom i sinoć) tresao mreže, ali bi arbitri u konsultaciji sa kolegama, koji sede u sobi za var tehnologiju oba puta doneli odluku o neregularnosti. Ovaj put ne.

- Prvi od mnogih - napisao je Luka Jović na Instagramu. 

U Frankfurtu je debitantskim golom protiv Augzburga takođe najavio da će to biti jedan od mnogih i "nije slagao". Zaista je imao epohalnu eru u dresu Ajntrahta, a onda za 60 miliona evra stigao u Madrid.  

- Srećan sam što su svi dali doprinos. Odigrali su jako dobro svi i koristili svaki minut na terenu. Federiko Valverde, Rodrigo, ali pre svega Jović, koji nije imao mnogo minuta. Postigao je sjajan gol. U pitanju je pravi golgeter, vreba svaku šansu za pogodak. Jako sam srećan zbog njega - rekao je trener Zinedin Zidan.

Odahnuli su navijači Madriđana, španski novinari koji ga svakodnevno sele sa stadiona "Santijago Bernabeu", takođe su malo zakočili u kritikama, a što je najvažnije, u Relau su konačno zadovoljni. I trener Zidan, i sam Jović.

Samopouzdanje i osmeh na licu vratili su se i sjajnom napadaču iz Srbije koji je posle nestvarne prethodne sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, posle dugo čekanja zabeležio prvenac u dresu Reala koji bi mogao da nagovesti neke bolje dane.

- Važna pobeda. Konačno, prvi od mnogih - napisao je Jović na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj slavi pogodak sa Edenom Azarom.  

Čestitke su stizale sa svih strana, od mnogobrojnih navijača iz Španije, Srbije i ostatka sveta, a svakako možda i najdraža čestitka stigla je sa zvaničnog profila Fudbalskog saveza Srbije. 

Odnosi na relaciji Luka Jović - selektor Ljubiša Tumbaković nisu na zavidnom nivou još od kvalifikacionog meča "orlova" sa Luksemburgom. Bilo je zapaljivih izjava i sa jedne i sa druge strane, da bi u najnovijem obraćanju Tumbaković pre nekoliko dana istakao da "vrata reprezentacije nisu zatvorena za Luku", a da će povratak u redove nacionalnog tima morati da zasluži dobrim igrama u Realu.

Na ljubavnom planu Joviću po svoj prilici takođe ide onako kako on priželjkuje. U vezi je sa manekenkom Sofijom Milošević, što u javnosti zbog njene veze sa reprezentivcem Ademom Ljajićem, nije najbolje prihvaćeno. Ona se nekad zabavljala sa teniserom Viktorom Troickim.   

Znamo, dakle, šta znači kada srpski centarfor Jović kaže: "Prvi od mnogih". Na njemu je da nastavi da vredno radi, trenira i ne obazire se na glasine, pa neka pogodak protiv Leganesa zaista bude samo prvi od mnogo pogodaka koji če postići u nastavku sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati