Politika

Direktno.rs

22. 10. 2024. 15:59 2

"Nebojša iz Beograda odgovorio na istinu Đilasa - neka se vrati u duboki politički san"

"Prostodušni Nebojša Bakarec, Milica Nikolić, mag međunarodne politike Marko Đurić, ali i skrajnuti i zaboravljeni "prisluškivač predsednika" Nebojša Stefanović, osetili su potrebu da javno odgovore na istinu Dragana Đilasa, koji je rekao da je Vučić od Srbije napravio koloniju", rekao je Milan Vasiljević, poslanik Stranke slobode i pravde u Skupštini AP Vojvodine, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Nebojša iz Beograda je preporučio da direktori Ling Longa iz Zrenjanina pročitaju članak Dragana Đilasa i da vide kakvu to on vlast želi u Srbiji. Slažem se s njim i pozivam direktore kompanije koja truje vojvođansku plodnu zemlju da pročitaju pomenuti članak. Pozivam i predstavnike Rio Tinta da ga pročitaju, jer - biće im poučan, budući da je Ling Long kompanija koja je s najprljavijom industrijom stacionirana nasred naše plodne ravnice i predstavlja paradigmu svega onoga kako SNS zamišlja brigu o životnoj sredini. Takvu jednu kompaniju predstavljati kao primer uspeha i prosperiteta, blago rečeno - skandalozno je.

Poručujem Nebojši iz Beograda da se vrati u svoj duboki politički san, jer on, kao i ostali naprednjački botovi, nije ništa drugo do generator medijskog zagađenja. Pored Ling Longa i toksične vode u vodovodu, to je poslednje što je potrebno Zrenjanincima", zaključio je Vasiljević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Tvrda glava

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati