Politika

[ Izvor: Mediji ]

18. 10. 2024. 10:37 5

Vučević već najavio rekonstrukciju Vlade

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da je gotovo izvesno da će doći do rekonstrukcije u Vladi Republike Srbije, da mesto ministara onih koji se ne ponašaju odgovorno nije stabilno, kao i da je neophodno napraviti presek stanja ko je i kako radio.

- Mislim da je izvesna rekonstrukcija Vlade, samo je pitanje vremena. Ja ću razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, mi moramo napraviti neki presek stanja ko je kako radio - izjavio je Miloš Vučević danas za "Pink".

Prirodno je da se napravi neka ocena rada, pa može da se desi i da svi ispune kvotu, napominje Vučević.

- Moramo da vidimo ko šta i kako radi. Najbolje od svega je što svi ministri misle da neće biti rekonstrukcije Vlade i da se to priča samo tako da se nešto kaže i da medijski bude interesantno. Uz to su svi sigurni da se to ne odnosi nikad na njih, jer su svi oni navodno bitni zbog toga i toga, jer imaju dobre odnose sa mnom i predsednikom, ovim, onim... To je najbolji deo te priče, samo da su malo pribrani videli bi da za one za koje se mislilo da su nesmenjivi danas nisu deo vlade - kaže Vučević.

"Princip promenljivosti mora da bude deo Vlade"

Podsetio je na ranije situacije kada se za neke ministre mislilo da su zaštićeni od strane pojedinih ambasadora i da se nikada neće skloniti iz ministarske fotelje, te da oni sada ipak više nisu deo Vlade.

- Princip promenljivosti mora da bude deo Vlade. Treba gledati samo rezultate. Ljudi koji se manje odgovorno ponašaju su sigurni da može da dođe do rekonstrukcije Vlade, ali da se to neće odnositi na njih, već da to Vučić i Vučević pričaju samo da se nešto priča. Biće rekonstrukcije, kada za to dođe vreme - naglašava Vučević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati