Politika

Direktno.rs

24. 09. 2024. 12:23 0

SSP Topola: "Nema kiše, nema vode"

"Baš su se građani Topole pitali kada će, s obzirom na tople dane, ponovo krenuti sa restrikcijama vode. Krenulo se sinoć od 22h do 6h ujutru. U selima priključenim na gradsku vodovodnu mrežu restrikcije uveliko traju", rekla je Dragana Marinković, predsednica opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Topola, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Vremenska prognoza kaže da do vikenda nema kiše pa dragi sugrađani do tada punite balone i buriće, za svaki slučaj, jer smo navikli da sa skoro svakim uključenjem vode redovno i pucaju stare vodovodne cevi pa u svakom slučaju nemamo vodu, a onih milion evra što je pre dve godine obećao predsednik Vučić za rekonstrukciju sekundarne vodovodne mreže još uvek putuju do Topole.

Poštovani sugrađani pratite vremensku prognozu i gledajte u nebo jer samo od kiše zavisi da li ćemo imati vodu", zaključila je Marinković

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati