Politika

Direktno.rs

24. 09. 2024. 10:48 1

"Umesto da Mariniki Tepić odgovori u Skupštini, Miloš Vučević prekucao Piljino saopštenje i priznao da SNS stoji iza batinaša u Novom Sadu"

"Vrh SNS-a juče je pomno pratio dešavanja na mreži X i, umesto da rade posao za koji su plaćeni, ponovo su upali u ulogu zaštitnika lika i dela predsednika Vučića, iako ga niko nije ni pomenuo", rekao je Milan Vasiljević, poslanik Stranke slobode i pravde u Skupštini AP Vojvodine, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Umesto da sa skupštinske govornice odgovori na objavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja je reagujući na prebijanje studenata na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Miloša Vučevića pitala da li će "slati i tenkove na studente, po nalogu njegovo šefa Andreja", predsednik Vlade Srbije i, bar na papiru, prvi čovek naprednjaka, upadljivo je ćutao. Umesto njega, prvo su se nemuštim saopštenjem oglasili niži ešaloni - Biljana Pantić Pilja, a nije dangubila ni Sandra Božić, koja očigledno ima radnu obavezu da se javi svaki put kada naša potpredsednica ukazuje na katastrofalne posledice naprednjačke korupcije.

Sa gotovo preslikanim saopštenjem, na kraju se hrabro obratio i Vučević, jer je izgleda dobio zeleno svetlo od "šefa". U njihovim saopštenjima pominju se tenkovi, kupanje u sumpornoj kiselini, šahtovi, milioni, stradanja, tragedije, poginula deca i slične potpuno nepovezane informacije i gnusne insinuacije. To bi trebalo da bude alibi za SNS batinaše, koji su eksplozivnim napravama zauzimali Rektorat Univerziteta u Novom Sadu, uz šamaranje i šutiranje studenata koji su bore protiv krađe izbora za studentski parlament.

Lični kukavičluk je zaštitni znak naprednjaka, pa se po pravilu kriju iza Vučića i maskiranih batinaša, koji u grupama napadaju i prebijaju građane. To je i dokaz da SNS klika stoji iza ovih napada. U suprotnom bi premijer osudio javno i jasno i glasno u Skupštini napad na studente", zaključio je Vasiljević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati