Politika

Direktno.rs

03. 09. 2024. 11:56 2

"Direktor smenjen jer je rekao istinu o crvima u vodovodu"

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) kontatuje da je postavljanje ćerke Jorgovanke Tabaković na mesto direktorke Instituta za javno zdravlje Vojvodine dokaz i besprizornog nepotizma i toga da je poštovanje zakona, a ne stranačkog interesa, neoprostiv greh za SNS.

"Zbog toga što je potvrdio postojanje valjkastih crva - nematoda u novosadskoj vodi na koje je javnost upozorio naš Pokret, vrh SNS je odlučio ne da smeni odgovorne u novosadskom "Vodovodu" ili Gradu Novom Sadu, već čoveka koji je radio svoj posao punih 11 godina po zakonu. Njegovom smenom SNS je poslao novu poruku bahatosti bez premca imenujući ćerku guvernerke Narodne banke Srbije bez dana radnog iskustva u predmetnoj oblasti na njegovo mesto", izjavio je predsednik POKS i poslanik u Skupštini Srbije Vojislav Mihailović.

"Baš kao što su smenjeni i degradirani inspektori koji su otkrili najveću plantažu narkotika u Evropi, a prvooptuženi Koluvija pušten da se brani sa slobode i gostuje po režimu odanim televizijama, tako je i direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine smenjen zbog poštovanja zakona. Bezakonje je postalo zakon u ovoj zemlji, a članska karta i rodbinski odnosi jedino merilo profesionalne i ljudske vrednosti. To je siguran put u uništenje jednog društva kom je dužan da se usprotivi svako ko voli Srbiju", naglašava Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati