Politika

Direktno.rs

24. 08. 2024. 12:11 1

"Ministarko Vujović, Dragan Jovanović je i bivša i sadašnja vlast u Topoli"

"Ministarka Irena Vujović prilikom poseta Topoli nije obaveštena o tome ko je bivša a ko sadašnja vlast u ovoj opštini. Iz tog razloga odgovor ministarke Vujović na naše saopštenje o nagradi koja će joj se dodeliti za nezavršene projekte na dan opštine Topola zvuči pomalo smešno. Ministarka je optužila bivšu vlast da nije radila u interesu građana, nije sanirala nesanitarne deponije, nije napravila kilometre kanalizacije...", rekla je Dragana Marinković, predsednica opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Topoli, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Ministarko Vujović, većina građana Topole se uopšte i ne seća bivše vlasti jer je Dragan Jovanović, koji je od aprila 2023. godine zvanično član političke stranke kojoj Vi pripadate sadašnja vlast punih 20 godina. Za to vreme je bio poslanik u više mandata, bio je uz svaku vlast, pa je mogao, da je želeo, da traži pomoć države za rešavanje i nesanitarne deponije i kanalizacije ako već lokalna samouprava nije bila u mogućnosti da se suoči sa ovim problemima.

I za kraj ministarko Vujović treba da znate da članstvo lokalnog odbora Stranke slobode i pravde nikada nije činilo ni jednu vlast, niti bivšu, niti sadašnju, a uvek je bilo na pravoj strani pa pred građane Topole uvek možemo izaći bez straha, bez obezbeđenja i čistog obraza", zaključila je Marinković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati