Politika

Direktno.rs

11. 07. 2024. 12:06 5

POKS: Litijum ispod srebreničkog žita

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da odluka vlasti da danas ispod srebreničkog žita provuče sednicu Ustavnog suda kojom protivno volji naroda ozvaničava početak gradnje jedinog rudnika litijuma u Evropi baš u Srbiji pokazuje svu njenu pravu prirodu.

"Baš kao što su lažni Svesrpski sabor organizovali u danu kada je ukinuta granica između Albanije i takozvanog "Kosova" tako su trgovci iz vlasti odlučili da u danu u kojem svi pričaju o navodnom genocidu u Srebrenici narede Ustavnom sudu da baš danas održi sednicu na kojoj će Rio Tinto vratiti u život, a da to ako je moguće niko ne primeti - izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik Vojislav Mihailović.

- Na vlasti u Srbiji su ljudi kojima je jedino bitan sopstveni rejting i koji nemilosrdno manipulišu srpskim narodom. Već smo videli da su spremni da zarad vlasti predaju Kosovo i Metohiju i kosovske Srbe na milost i nemilost Kurtiju, a ko to uradi spreman je na doslovno sve. Da od Srbije ostane jedna mesna zajednica, borili bi se za vlast u njoj - zaključuje Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati