Politika

[ Izvor: Danas ]

13. 06. 2024. 12:32 20

Kena o ulasku u SNS: Dva su osnovna motiva, jedan je Vučić

"Dva su osnovna motiva zbog kojih sam se pridružio SNS porodici. Prvi je borba za Srbiju, a drugi poverenje koje imam u predsednika Aleksandra Vučića koji se svakog dana i na svakom koraku hrabro bori za našu zemlju. Ne želim da grickam semenke i stojim sa strane i posmatram utakmicu od koje zavisi budućnost svih nas i naše dece". Ovako za Danas Radoslav Milojičić Kena, nekada visoki funkcioner Demokratske stranke, objašnjava svoje razloge zbog kojih se odlučio da postane novi član Srpske napredne stranke.

- Samo jaka, snažna i iskrena podrška kako cele SNS, tako i našeg naroda predsedniku Vučiću može dati garancije da će brod koji se zove Srbija ostati bezbedan, ponosan i siguran u mirnoj luci - kaže Kena za Danas.

Na pitanje kako je za kratko vreme uspeo da pređe put od kritičara vlasti i posebno Aleksandra Vučića, do pristalice te politike, Milojičić kaže da kao što uvek rado sasluša kritike na svoj račun, ni sada neće ćutati, kao što nikada i nije.

- Kritikovću ono što ne bude u redu, ali ću kao disciplonovan čovek o tome govoriti na stranačkim organima - napominje Kena.

On pojašnjava da je podneo ostavku na mesto predsednika Srpske levice i, kako kaže, nada se da će se i "ostatak njegovih najbližih pridružiti SNS porodici".

Milojičić se na parlamentarnim izborima u decembru nalazio na 46. mestu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

- Odluka da se nađem na toj listi je bila laka, jer Srbija nema alternativu, a samo Aleksandar Vučić Srbiji nudi političku, ekonomsku i razvojnu sigurnost. Niko ko ima ljudskosti u sebi ne može mirno da posmatra beskrupulozan napad vašeg lista na jednu baku, ženu, suprugu i majku Aleksandra Vučića, kao ni podle i neistinite emisije na N1 o čoveku koji je predsednik ove države, a da ne stane u njegovu zaštitu od laži, jer se tim lažima ne nanosi šteta samo njemu već i Srbiji. Svaki mrzitelj Srbije od Kurtija, Osmani, Juratovića, Pećanina dobija prostor u vašim medijima da kritikuje Srbiju. Na kraju, ne podržavam ja Vučića da bi on imao vlast, već da bismo svi mi imali ozbiljnu državu - objasnio je tada za Danas razloge zbog kojih je odlučio da se nađe na SNS izbornoj listi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati