Politika

Direktno.rs

24. 05. 2024. 11:27 3

Stefanović: Glasanje u UN ogolilo slom SNS diplomatije

"Glasanje u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija je ogolilo potpuni slom SNS diplomatije. Posle 12 godina SNS vlasti, došli smo u situaciju da ministri u Vladi sede ogrnuti zastavama i gledaju Vučića. Umesto diplomatije koja je sposobna da spreči usvajanje rezolucija koje donose nestabilnost na Zapadni Balkan, SNS je sve godine vlasti potrošio na urušavanje demokratije i uništavanje zemlje kod kuće i lukrativne i koruptivne poslove u inostranstvu", izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, prilikom posete opštinskim odborima SSP-a na Paliluli i dodao da je "Srbija zahvaljujući pogubnoj naprednjačkoj politici gubila prijatelje, a nije stvarala saveznike čime su gurnuli Srbiju u izolaciju i sramotu".

- Zbog toga onaj koji je najodgovorniji za slom diplomatije, za urušavanje demokratije i krizu u kojoj se nalazi naša Srbija mora da snosi odgovornost - Aleksandar Vučić mora da podnese ostavku - poručio je Stefanović.

Prisutnima se obratio i potpredsednik SSP-a Goran Petrović rekavši da "Palilulci znaju da jedini način da se njihovi problemi reše jesu fer i pošetni izbori i smena nenarodne vlasti SNS".

- SNS ne ume i ne želi da konačno izgradi kanalizaciju na levoj obali, koju već deset godina obećavaju, niti žele da olakšaju đacima putovanje do škole tako što bi izgradili gimnaziju u Borči.

Petrović je istakao da je Stranka slobode i pravde jedina stranka koja se od svog nastanka zalaže za osnivanje nove opštine na levoj obali Dunava, čime bi se stanovnicima Borče, Krnjače, Padinske skele i ostalih naselja sa te obale Dunava, posle 11 godina zanemarivanja, ponovo omogućio razvoj i napredak.

Predsednici OO SSP Palilula i Dunavski venac, Milan Dragosavljević i Goran Miličević su poručili da su "poslednji ozbiljni kapitalni radovi koji poboljšavaju život građana, poput revitalizacije PKB-a, petlje na Pančevačkom mostu ili izgradnje osnovne škole u Višnjičkoj banji urađeni za vreme gradonačelnika Dragana Đilasa".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati