Politika

[ Izvor: Mediji ]

31. 05. 2023. 20:05 23

Tepić: Vučića uputiti na psihijatrijski pregled (VIDEO)

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i šefica poslaničke grupe Ujedinjeni u Skupštini Srbije Marinika Tepić, zatražila je na današnjoj sednici da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputi na psihijatrijski pregled.

- Pošto tvrdite da je učesnik rijalitija "Veliki brat" postao ubica nakon učešća, to znači da vi ovde tvrdite da postoji mogućnost da isto postane i Aleksandar Vučić, jer je i on učestvovao u rijalitiju - rekla je Marinika Tepić naprednjacima na sednici Skupštine Srbije.

- Tako da ste vi vašeg predsednika unapred optužili da je moguće da posle učešća u rijalitiju postane ubica. Zato tražim da se momentalno uputi na psihijatrijski pregled, a zajedno sa njim, možete i vi - rekla je Tepić.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde je na sednici kritikovala i poslanika Srpske napredne stranke Nebojšu Bakareca.

- Gospodine Bakarec, ovde ste čitali imena maloletne dece i izjave za koje znate da su povučene. Vi ste, ovde ću reći glasno, jedan monstrum. Tužite me za ovo, kao što ja tužim vas za sve laži, a onda vi pobegnete sa suda - rekla je Tepić.

Podsetimo, danas je nastavljena vanredna sednica Skupštine Srbije na kojoj se diskutuje o promenama u REM-u, formiranju anektnog odbora zbog tragedija u školi "Vladislav Ribnikar" i mestima u okolini Smedereva, a na dnevnom redu se nalazi i predlog ostavke ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

Poslanici su oko 18 časova završili sa radom za danas, a sednica se nastavlja sutra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati