Politika

Direktno.rs

24. 05. 2023. 18:02 62

Bakarec: Opozicija je naoružana do zuba! (VIDEO)

Poslanici vladajuće Srpske napredne stranke kao da se takmiče ko će u Skupštini izgovoriti što luđu rečenicu. Zaista smo, samo u ovih nekoliko dana, čuli svašta, ali niko nije na skandalozniji način govorio o političkim rivalima kao što je to učinio Nebojša Bakarec, koji je za opoziciju rekao, verovali ili ne, da je "naoružana do zuba".

I u prošlosti je Bakarec znao da satanizuje političke neistomišljenike, da ih provlači kroz blato, da im crta metu na čelu...

Pa je tako ove srede, bez pardona i ustručavanja u Parlamentu rekao:

- I da obavestim građane da je opozicija naoružana do zuba i da neće da vrati oružje - rekao je Bakarec za skupštinskom govornicom.

Nije to sve bilo od Bakareca, koji je u Skupštini nastavio da optužuje opoziciju.

- Sadašnja opozicija se naoružava od 2000. godine kada su 5. oktobra opljačkali silno oružje i onda su se, dok su bili na vlasti, 12 godina silno naoružavali, a naš poslanik Sveta Vujačić je nedavno vratio legalno oružje i nije tražio nikakvu naknadu.

Udarna pesnica Srpske napredne stranke je ovom izjavom pokazao da nema te optužbe koju vlast neće izreći na račun opozicije, ma koliko besmislena ona bila. Pa se javnost sada s pravom pita, šta će to sledeće vladajuća Srpska napredna stranka da servira...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 62

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati