Politika

[ Izvor: Mediji ]

02. 04. 2023. 21:55 3

Aleksa Bečić: Diktator je pobeđen

Diktator je pobeđen, ali borba za bolju budućnost Crne Gore se nastavlja samo sa ljudima koji žrtvu znaju ceniti, a slobodu slaviti - poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić.

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, prema preliminarnim rezultatima, ubedljivo je pobedio kandidata DPS-a Mila Đukanovića na danas održanim predsedničkim izborima.
Bečić je rekao da je pobeda Milatovića "temelj našeg pomirenja, napretka i evropske budućnosti".

- Raduj se narode Crne Gore! Gotovo je! Završena je jedna diktatorska era i politička karijera koja je trajala 35 godina. Ovo nije samo običan dan, već istorijski dan, dan kada smo kao jedan tim i jedna država odlučili da slavimo slobodu. Kada se, kao neko ko se od svojih najmlađih dana borio protiv režima, osvrnem unazad, vidim decenije borbe, decenije tuge, decenije patnje, koje je naš narod pretrpio. I kada se sjetim svih tih trenutaka, sjetim se i svih ljudi koji su u tome učestvovali – onih koji su dali svoje živote, onih koji su dali svoju slobodu, onih koji su prebijeni, politički hapšeni, onih koji su prognani i ostavljeni bez posla - saopštio je Bečić.Ovo veče je, kako je rekao, trijumf tih ljudi.
- Njihova žrtva je naša inspiracija, njihova hrabrost je naša snaga, a njihovo nasljeđe je naša obaveza. Vrijeme je da se sjetimo njih koji su sanjali ovaj dan, ali nijesu doživjeli da ga vide. Zato nijedan teret nije pretežak, nijedan diktator nije prejak, kad je iskrena i bezrezervna podrška Demokrata i onih koji su sanjali slobodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati