Politika

[ Izvor: Mediji ]

24. 03. 2023. 09:30 27

Zorana: Ne živi se od mitova i legendi

Nekadašnja ministarka Zorana Mihajlović napisala je da Srbija treba da generacijama koje dolaze ostavi modernu, razvijenu i stabilnu državu, koja se neće zasnivati samo na mitovima i legendama.

„Ako se oslanjamo samo na mitove i legende, stvorićemo privid bajkovite budućnosti, ali ona će biti nerealna i neizvesna. Hoćemo li takvu Srbiju ostaviti generacijama koje dolaze“, napisala je Mihajlović na Instagramu.

Ili ćemo se, kaže, boriti za „modernu, razvijenu, stabilnu državu koja je spremna da razgovara i sarađuje sa svima“. „To smo dužni i svim žrtvama, i nestalima, i mladima i starima, i mladićima, junacima sa Košara u koje se danas svi kunu i koje koriste za svoju političku promociju. Prošlost nije opcija, a budućnost ne postoji ako je sadašnjost zasnovana na mržnji i ratu, i agresiji“, poručila je Mihajlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati