Politika

Direktno.rs

17. 03. 2023. 20:55 7

Tepić: Samo u evropskoj Srbiji moći ćemo da živimo bez straha

Mi sanjamo Srbiju u Evropi, sa ljudima jednakih prava i jednakih šansi, sa boljim zaradama i sa željom da ostanu u ovoj zemlji, umesto što je kao danas migracija veća u miru nego u ratu, gde nam se zemlja prazni, gde uskoro neće imati ko da vam da injekciju, gde su poljoprivrednici na kolenima. A za to vreme je najplodnija vojvođanska zemlja data Arapima, najplodnija zemlja u Evropi, baš ovde u Zrenjaninu, data je za najotrovniju kinesku gumaru, dok uvozimo luk i krompir, krompir koji je verovatno samo u Srbiji skuplji od južnog voća - rekla je potpredsednica SSP-a Marinika Tepić u Zrenjaninu u okviru kampanje "Srbija u Evropi".

Tepić je rekla da sanja Srbiju bez mržnje i podela kao i to da godinama upozorava da će "linč doći na svačija vrata čak i onih koji ćute":

- Svako ko je mislio da ako ćuti, ako se ne pobuni i misli "ja sam apolitičan i ja nemam veze sa strankama, ne interesuje me politika" da će bolje proći. Neće. Samo je pitanje, kao što smo godinama upozoravali, kada će doći i na njihova vrata, a tada više neće imati ko da ih brani, jer u međuvremenu propaganda režima je bila takva da posvađa i dva oka u glavi, i danas evo ih, došli su na vrata antikorupcijskih tužiteljki, došli su na vrata profesora sa FPN-a i doći će na svačija ako im to dozvolimo.Tepić je prisutne podsetila da su samo u poslednjih 48 sati zabeležene pretnje profesorima, opoziciji, pretnje i vređanja u skupštinskom Odboru za kultruru i informisanje.

- I zato je jedino rešenje smena ove vlasti na sledećim izborima koja nas je svesno odvojila od Evrope, jer i u Evropskoj uniji možda neko može da krade od naroda, ali će taj biti uhvaćen i kažnjen, a neće biti nagrađen državnom funkcijom ili upravljati vašim životima. Samo u evropskoj Srbiji moći ćemo da živimo bez straha, život dostojan čoveka, sa većim zaradama i penzijama, da se obrazovanje i znanje ceni, a ne da bude prepreka, jer je članska karta važnija. Za to se mi borimo i nećemo stati - zaključila je Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati