Politika

Direktno.rs

13. 03. 2023. 17:57 6

Palma: Basta izneo lični, a ne stranački stav o sankcijama

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da je poziv ministra privrede u Vladi Srbije Radeta Baste za uvođenje sankcija Rusiji njegov lični stav, a ne JS, čiji je Basta član.

- Jedinstvena Srbija je protiv uvođenja sankcija bilo kome i naš stav je da je rešenje tog problema da rat u Ukrajini prestane sad i odmah i da se problemi reše za pregovarackim stolom - saopštio je Marković.

On je podvukao da je više puta ponovio da "uvođenje sankcija Rusiji ne bi zaustavio rat u Ukrajini", kao što nije zaustavljen ni sankcijama koje su uvele zapadne zemlje.

Ministar privrede Rade Basta zatražio je ovog ponedeljka u objavi na Instagramu da se ministri u Vladi Srbije izjasne o uvođenju sankcija Rusiji budući da predsednik Srbije Aleksandar Vučić trpi zbog toga veliki pritisak.

- Naša zemlja već plaća veliku cenu zbog neuvođenja sankcija Rusiji i to postaje neizdrživo - napisao je, između ostalog, Basta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati