Politika

[ Izvor: N1 ]

11. 03. 2023. 10:48 39

Nepregledna kolona autobusa na ulasku u Vranje, krenuli na Vučićev miting

Nepregledna kolona autobusa na ulasku u Vranje, gde u 11 časova počinje miting predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Gužva je i na samoj naplatnoj stanici gde radnici na punktovima spolja pomažu rasterećenju, upućivanjem vozača na naplatne kanale.

Kolone ljudi i oko sportske hale u organizovanom dolasku sa juga Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je formiranje Narodnog pokreta za državu, a u obilazak opština krenuće od Vranja gde će danas biti održan veliki miting u Sportskoj hali. Na sednici GO SNS najavio da će se potruditi u narednih godinu dana da obiđe svaku opštinu u Srbiji, a naveo je i da se nada da će moći i da ode na KiM.

Uoči dolaska predsednika na jug Srbije, u Vranju su bili visoki funkcioneri SNS-a Darko Glišić i Dragan Stevanović, koji su razgovarali sa predstavnicima svih odbora o organizaciji mitinga podrške.

U dvorani gde će biti održan miting, postavljen je i veliki transparent sa sloganom novog pokreta: „Srbija sanja i snove ostvaruje“.

Predsedništvo i Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) u petak su, kako je saopšteno, jednoglasno podržali predlog Aleksandra Vučića za formiranje narodnog pokreta za državu, a Vučić je rekao da nije isključeno da će taj pokret učestvovati na narednim izborima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati