Politika

[ Izvor: Mediji ]

24. 02. 2023. 14:57 38

Jovanov primitivno o poslaniku opozicije

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov na današnjoj sednici je sramno vređao poslanika Ne davimo Beograd Radomira Lazovića, koji je koristio pumpicu za astmu.

Odgovarajući šefu poslaničke grupe SNS Milenku Jovanovu, koji je rekao da nije u stanju da govori o tačkama koje su na dnevnom redu i da nakon govora mora da uzme pumpicu, Radomir Lazović je upitao:

- Otkad smo mi na ti, gospodine Jovanov? Navikao sam na razne podlosti vladajuće većine, ali da će neko nekog da kvalifikuje na osnovu bolesti, astme, zbog toga što koristim lek. Respiratorne probleme u Srbiji ima više od milion ljudi, a oni su pod većim rizikom zbog zagađenja vazduha. Posledice po zdravstveni sistem koje zbog toga nastanu mere se milijardama. To da će neko u dommu Skupštine da mi prebaci zato što koristim lek, to je ispod svakog nivoa, zaista. Kako vas nije sramota - upitao je Lazović.

Milenko Jovanov je, međutim, nastavio sa uvredama.

- Problem je što stalno urlate i koristite pumpicu zato što urlate, zato što vam pozli od urlanja. I to sam vam rekao, nisam vam prebacivao to ste bolesni. To što ste bolesni, bolesni ste, pa šta. A šta je bilo, jeste završili sa performansom? - rekao je Jovanov nakon što su se iz opozicije usprotivili ovim njegovim rečima i nastavio:

- Da li vi stvarno mislite da možete da mi prekinete izlaganje? I dalje živite u uverenje da svojim urlanjem možete da mi poremetite koncentraciju. Ni u ovoj replici i vajkanju o zdravlju ni reči o dnevnom redu. Ali koliko košta ovo izlaganje? Koliko vam je NVO prihodovala za 2023. godinu? Imam to da kažem, lopuže jedne, kako otimate pare, kako vas zovu najvećim mrziteljima Srbije. Nemate lek za tu bolest - rekao je Jovanov tokom svog sramnog obraćanja kom su, nažalost, morali da svedoče gledaoci RTS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati