Politika

Direktno.rs

07. 02. 2023. 10:34 10

Poslanici SPS kasnili na sednicu Skupštine!

Posle očiglednog sukoba Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, koji je kulminirao oglaganjem svih sastanaka Ivice Dačića zakazanim za danas, ali i prozivkama koje su na račun SPS-a stigle od naprednjaka i Aleksandra Vučića, poslanici socijalista se nisu pojavili na početku sednice Narodne skupštine, gde su na početku bili njihovi koalicioni partneri, poslanici Jedinstvene Srbije. Međutim, posle 10 minuta, u salu su ušli i socijalisti.

Da na početku sednice nema poslanika SPS-a, njih 23, primerio je Radomir Lazović, poslanik Zeleno-levog kluba.

- Radi utvrđivanja koalicionih partnera, čini mi se da građani treba da znaju da nema nikoga iz SPS ovde . Možda to nešto znači, možda ne... Možda ćemo čuti detaljnije kasnije - rekao je Lazović.

Socijalisti su, kao što je već bilo reči, posle 10 minuta ušli u salu...

Da podsetimo, sukob između socijalista i naprednjaka kulminirao je u ponedeljak uveče, kada je na sastanku sa vrhom SNS-a Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, između ostalih prozvao i svoje koalicione partnere.

Nakon toga je Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, poručio socijalistima da je "dosta sedenja na dve stolice", da bi potom Ivica Dačić, prvi čovek SPS, otkazao sve sastanke koji su bili zakazani za ovaj utorak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati