Politika

[ Izvor: Mediji ]

22. 01. 2023. 22:49 103

"Ako Vučić ode s čela SNS, to je kraj stranke i naše politike"

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na vanrednom sastanku ove nedelje u centrali stranke rekao da je spreman da se povuče sa mesta predsednika SNS i da to automatski znači kraj naprednjačke politike.

- Ukoliko predsednik Vučić ostane pri svome da podnosi ostavku, mislim da je to kraj SNS, kraj karijere koje je SNS imala na političkoj sceni Srbije, a mislim da nakon toga sledi najgori mogući scenario za Srbiju koji ne smem ni da zamislim - rekao je Glišić za televiziju Pink posle sastanka posvećenog rešenju situacije na KiM.

Inače, prethodno su beogradski mediji pisali da je Vučić napustio oko 21 sat sastanak sa najbližim saradnicima u centrali SNS na Novom Beogradu.

Vučić je, kako se navodi, upoznao partijski vrh sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom i Metohijom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

Na opasku pojedinih članova SNS da ne treba nastaviti pregovore sa EU i SAD, Vučić je, piše režimski tabloid Informer, rekao da je spreman da se povuče "ako neko misli da ume i može bolje".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 103

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati